PURIFICAREA APEI

REDĂM PURITATEA

Apa, purificata cu zeolit activt termic si mecanic.

Zeolitii si-au gasit cea mai larga aplicatie in purificarea apei. La noi s-au facut asemenea experimente in ultimii ani, in cadrul carora s-au folosit tufuri vulcanice ca coagulant al diferitelor tipuri de apa, pentru a contribui la eliminarea compusilor poluanti si microorganismelor.
S-a comparat efectul coagulantului clasic, sulfatul de aluminiu, cu cel al unui complex coagulant anorganic pe baza de zeoliti la epurarea apelor, si s-a constatat calitatea net superioara a zeolitului.
Zeolitul prelucrat de Maramures Zeolite Industry SRL are capacitatea de absorbtie a amoniului si reduce semnificativ possibilitatea formarii algelor.
De asemenea, tuful zeolitic a fost utilizat si ca faza filtranta la purificarea apei potabile, in experimente comparative fata de cele utilizand filtre pe baza de nisip cuartos.
Rezultatele obtinute au fost incurajatoare – s-a constatat ca in cazul utilizarii zeolitilor s-a redus considerabil incarcatura organica a apelor de suprafata, iar duritatea apei potabile a scazut cu aproape 85%.
Zeolitii mai sunt folositi si la extragerea si prelucrarea metalelor din apele reziduale bogate in aceste elemente, precum si la indepartarea elementelor radioactive din apele reziduale, provenind de la uzinele nucleare.

Proprietati:

•    Elimina amoniu, nu se formeaza alge, apa curata in acvarii si baltile de peste;
•    Purificarea apei potabile: deferizare, demanganizare, eliminare hidrogen sulfurat;
•    Dedurizarea apei – pana la 85%;
•    Epurarea apelor uzate;
•    Pastrarea apei potabile – nu permite dezvoltarea microorganismelor;

Litholite NC 300

Redam puritate apei

Litholite-2

LITHOLITE NC 300 este produs pe baza de zeolit natural de puritate ridicata, avand menirea de a elimina prin absorbtie amoniul din apa.

Elimina complet mirosurile din apa si reda puritatea. Produsul este un compus 100% natural, iar pentru eficienta este activat termic. Activarile au rolul de a creste capacitatea de schimb cationic, suprafata interna activa si rata de transfer a moleculelor de apa. De semenea au rolul si de a reduce costurile utilizatorului prin reducerea cheltuielilor de mentenata.              

Litholite NC 900

Deferizare, demanganizare si eliminre hidrogen sulfurat (H2S)

Litholite-1

LITHOLITE NC 900 este produs pe baza de zeolit natural de puritate ridicata, cu mare capacitate de oxidare si schimb cationic.

In contact cu apa elimina prin absorbtie Fier, Mangan si Hidrogen Sulfurat. Elimina complet mirosurile din apa si reda puritatea. Produsul este un compus 100% natural, iar pentru eficienta este activat termic si chimic. Activarile au rolul de a creste capacitatea de schimb cationic, suprafata interna activa si rata de transfer a moleculelor de apa. Activarile au rolul si de a reduce costurile utilizatorului prin reducerea cheltuielilor de mentenata.

Contactati-ne

Pentru mai multe detalii despre fiecare aplicatie avem date tehnice clare pe care le punem la dispozitie si pentru fiecare domeniu de utilizare am dezvoltat produse specifice.

CEO:
Fix: 0374.646404
Mobil: 0755.048400
E-mail: c.cristea@zeolitnatural.ro

Contact

GALERIE PRODUSE

Galetuta Piscine

 

.

Galetuta-Balta-peste

Maramures Zeolite Industry

Logistică şi aprovizionare:
Fix: 0374.646405
Mobil: 0755.048400
E-mail: info@zeolitnatural.ro

Producţie:
Fix: 0374.646406
Mobil: 0755.048402
E-mail: sales@zeolitnatural.ro

Contact
Translate »