UZ UMAN

REDĂM PURITATEA

DETOXIFEREA INTREGULUI ORGANISM

Este bine de ştiut ca alimentaţia este un factor de mediu care influenţează în mare măsură starea de sănătate. Compuşii chimici rezultaţi în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot apărea dezechilibre care se manifestă în plan fizic ireversibil. Tot mai multe teorii afirmă faptul că procesele de îmbătrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transformă în substanţe foarte instabile şi periculoase din punct de vedere biochimic. Şi aceasta datorită distrugerilor provocate la nivel de celulă şi ţesuturi.

 

SE RECOMANDA

  • mentinerea starii de sanatate
  • revigorarea organismului
  • tonifierea organismului
  • cresterea sperantei de viata
  • imbunatatirea calitatii vietii
  • nu are efecte toxice sau reactii adverse
  • nu se recomanda persoanelor cu afectiuni renale, femei insarcinate sau care alapteaza; poate determina scaderea absorbtiei medicamentelor pe baza de litiu sau de metale grele la administrare concomitenta.

 

Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare

 

p-uzuman

 

A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica – zeolit.

Zeolitul naturalare o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

 

 

Mineralul Zeolit reduce stresul oxidativ

 

Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii.

Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea. Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin. Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient. Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei. Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii. In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.

 

Contactati-ne

Pentru mai multe detalii despre fiecare aplicatie avem date tehnice clare pe care le punem la dispozitie si pentru fiecare domeniu de utilizare am dezvoltat produse specifice.

CEO:
Fix: 0374.646404
Mobil: 0755.048400
E-mail: c.cristea@zeolitnatural.ro

Contact

GALERIE PRODUSE

 

zeolit-uzuman

 

 

Maramures Zeolite Industry

Logistică şi aprovizionare:
Fix: 0374.646405
Mobil: 0755.048400
E-mail: info@zeolitnatural.ro

Producţie:
Fix: 0374.646406
Mobil: 0755.048402
E-mail: sales@zeolitnatural.ro

Contact
Translate »